[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column css=”.vc_custom_1586330140286{margin-top: 35px !important;}”][vc_column_text]Teräsjaakko palvelee asiakkaitaan koronatilanteesta huolimatta

Teräsjaakko on avoinna normaalisti ja palvelee asiakkaitaan koronan aiheuttamasta poikkeustilanteesta huolimatta. Vastuullisena yrityksenä haluamme kuitenkin tehdä kaikkemme koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi ja turvata niin työntekijämme kuin muutkin sidosryhmämme.

Toivomme ensisijaisesti yhteydenottoja puhelimitse tai sähköpostilla. Toimipaikassamme asioidessamme huomioithan, että et mene tuotantotiloihin ja pidät riittävän, noin kahden metrin etäisyyden henkilökuntaan. Jos toimistossa on ruuhkaa (toinen asiakas), odotathan kiitos vuoroasi toimistorakennuksen ulkopuolella. Toimiston ulko-ovella on myös käsien desinfiointiainetta, jonka käyttöä syvästi toivomme.

On tärkeää, että viranomaisten kulloinkin voimassaolevia ohjeistuksia noudatetaan. Myös me omalta osaltamme teemme muutoksia käytäntöihin, jos tilanne niin vaatii.

Tehdään kaikki parhaamme koronaviruksen taltuttamiseksi!

Lisätietoa: Petteri Oikarinen +358 40 905 1502

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]