Teräsjaakko Oy:n johdossa muutoksia

Teräsjaakon pitkäaikainen työntekijä, operatiivinen johtaja Petteri Oikarinen jää eläkkeelle.

Uusi toimitusjohtaja valittu

Oikarisen eläkkeelle siirtymisen johdosta Teräsjaakko Oy:n hallitus on kutsunut uudeksi toimitusjohtajaksi DI Kari Luttisen 6.2.2023 alkaen. Luttisella on pitkäaikainen kokemus liikeyritysten johtotehtävistä. Hänellä on myös vahva konepaja-alan osaaminen.

“Karin osaaminen ja persoona sopivat yhtiöömme erinomaisesti. Toivomme, että asiakkaat sekä yhteistyökumppanimme löytävät nopeasti yhteisen sävelen hänen kanssaan”, toteaa hallituksen puheenjohtaja Timo Nurmilaukas.

”Näen Teräsjaakossa vahvan historian omaavan perheyrityksen, jolla on vankka kokemus teräsrakennetoimialalta ja varsin hyvä tunnettuus etenkin pääkaupunkiseudun rakennuttajien keskuudessa. Tuon yritykseen oman kokemukseni metallialan eri toimialoilta, niin konepaja-, kuin koneenrakennuksesta ja uskon, että yhdessä osaavan henkilöstön kanssa voimme palvella ja vastata asiakkaidemme kasvaviin vaatimuksiin entistä paremmin tulevina vuosina”, Luttinen jatkaa.

Eläkkeelle siirtyminen
Kiitämme Petteri Oikarista ansiokkaasta työstä Teräsjaakossa. Ansaitulle eläkkeelle Oikarinen siirtyy 30.6.2023 ja viettää kesälomia ennen sitä. Jatkossa yhteydenotot voi osoittaa uudelle toimitusjohtajalle:

Kari Luttinen
p. 040 744 9760
kari.luttinen@terasjaakko.fi

Annamme mielellämme lisätietoa:

Kari Luttinen, toimitusjohtaja
p. 040 744 9760

Timo Nurmilaukas, hallituksen puheenjohtaja
p. 0500 450 435

Teräsjaakko Oy on teräsrakenteiden ja niiden osien valmistukseen erikoistunut konepaja, jolla on 50 vuoden vahva teräskokemus. Saat meiltä asiantuntevaa palvelua. Monipuolisen tuotantokykymme ja laajan varastomme avulla voimme toimittaa laadukkaat tuotteet joustavalla aikataululla.

Sijaintimme Malmin lentokentän kupeessa mahdollistaa mutkattomat toimitukset pääkaupunkiseudulle ja lähialueille.