Svart och rostfritt stålkonstruktioner

 Teräsjaakko Oy är en tillverkare av svart och rostfritt stålkonstruktioner och delar enligt CE-certifiering SFS-EN 1090-2. Vi är specialiserade på att producera kundanpassade stålkonstruktioner för byggbranschen. Vi serverar också konsumenter och kunder med sina mindre eller större stålkonstruktion behov. Teräsjaakko Oy är ett familjeföretag som har funnits i huvudstadsregionen i över 40 år. Vi har ett lager av stålbalkar, rör, profiler och plattor på plats som tillåter oss för snabba och flexibla leveranser.

Vår produktion maskiner och inventarier ingår bandsågar, svetsutrustning, borrning och annan makt håltagning maskiner, mekanisk stål kapning och tryck kan böja upp till 500 ton. Flame och plasmaskärning av plattor tillverkade av material såsom svart stål S355, rostfritt stål AISI 304 och AISI 316L.

The Final Touch

För den slutliga finishen av stålprodukter, erbjuder vi målat, varmgalvaniserat eller borstad och polerade alternativ.

 Transport och logistik

Vår egen flotta av lastbilar är utrustade med lyftkranar redo att leverera till dig i Helsingfors, Esbo, Vanda och de omgivande områdena. 

 Stål Arbete

Vår verksamhet styrka är mångsidigheten hos vår produktion. Omfattande lagring, centralt läge och vår högt kvalificerad personal kommer alltid att tillhandahålla högkvalitativa produkter och flexibla leveransplaner.

När du behöver stålkonstruktioner, rör, balkar, profiler, skär stålplattor eller forma stål, eller när du vill prata om svetskonstruktioner.

 

Kom ihåg, när du behöver stål, bara ge oss ett samtal! Tel: 09-350 5 230