TERÄSJAAKOLTA SAAT KAIKEN TERÄKSESTÄ


Laadukas teräsrakentaminen on ydinosaamistamme. Tarjoamme teräs- ja metallityöt korkealla ammattitaidolla!

Teräksenlujaa palvelua jo 50 vuoden ajan

Teräsjaakko on palveleva teräsrakennetoimittaja. Sijaintimme Helsingin Malmin lentokentän läheisyydessä sekä oma kattava varastomme mahdollistavat nopeat ja mutkattomat toimitukset pääkaupunkiseudulle.

Autamme asiakkaitamme löytämään ratkaisun sekä isoihin että pieniin terästarpeisiin. Valmistamme SFS-EN 1090 standardin mukaiset CE-merkityt teräsrakenteet toteutusluokissa EXC1 ja EXC 2.

Halutessanne toimitamme rakenteen myös ruostumattomasta AISI 304 tai haponkestävästä teräksestä AISI 316, CE-merkittynä tietenkin.

Toimitamme muun muassa tuuletusputkia, hissilaatikoita, rakenneterästä, teräsputkia, teräsprofiileja, palkkeja, turkkilevyä sekä lukuisia räätälöityjä tuotteita asiakkaan mitoilla. Tuotteet saat myös maalattuna ja kuumasinkittynä.

Tilaa teräkset Teräsjaakolta. Ota yhteyttä ja keskustellaan sinun projektistasi. 

TERÄSPUTKET, MUOTOTERÄKSET, PALKIT JA TERÄSLEVYT LAAJASTA VARASTOSTA

Teräsjaakolta saat teräkset pääkaupunkiseudulle ja lähialueille juuri oikean mittaisina ja muotoisina. Palvelemme asiakkaitamme erilaisissa teräsrakentamisen kokonaisuuksissa ja monipuoliset laitteiston ja ammattitaitoisen henkilökunnan avulla, pystymme tarjoamaan nopeat ja varmat toimitukset.

Kattavasta varastostamme löydät erittäin hyvän valikoiman teräsputkia ja muototeräksiä sekä teräslevyjä ja palkkeja. Pystymme palvelemaan asiakkaitamme nopeallakin aikataululla. Voit jättää tarjouspyynnön helposti yhteydenottolomakkeella tai soittamalla asiakaspalveluumme. Piirustusten / rakennekuvien liittäminen tarjouspyyntöön nopeuttaa palvelua. 

Lue lisää:   Teräsrakenteet  –  Teräsleikkaus  –  Putket, palkit ja muut terästuotteet