Tuotteet

Kattavasta varastostamme löydät erittäin hyvän valikoiman teräsputkia ja muototeräksiä.
Omasta varastostamme löytyy pyöreät putket, sekä neliö- että suorakaideputket, H-palkit, I-palkit, U-palkit sekä latat.

Kulmarautoja löytyy tasakylkisinä ja erikylkisinä aina 200mm asti.
Rosterivalikoimaamme kuuluvat putket, kulmaraudat ja latat.
Pyörötankoja ja harjateräksiä varastoimme sekä mustana että ruostumattomana.

 

Levyvarastomme kattaa niin mustat, ruostumattomat, kuin haponkestävätkin levyt. Meiltä löydät myös kattavan valikoiman turkkilevyjä.

 

Toimitamme teräslevyt määrämittaan leikattuina ja tarvittaessa valmiiksi särmättyinä esim. kynnyksiin, askelmiin, ramppeihin ja muihin ylityksiin.

 

Kauttamme saat myös korkopalat elementtiasennukseen, sekä nostoihin vaadittavat hyväksytyt nostokorit.

Kysy myös tarjousta työmaakontin nostokorvaan kiinnitettävästä konttivalomastosta!

Seuraavassa joitain esimerkkejä tyypillisistä tuotteistamme.

.

RST-OSAT

Erilaiset rst-osat, kuten kannatinkonsolit ja muut kiinnitys- ja tuentaosat ovat merkittävä osa tuotantoamme.

HISSIKUILUN POHJALAATIKKO

Valmistamme räätälöidysti, asiakkaan mittojen ja toivomusten mukaan hissien pohjalaatikot. Useimmiten materiaalina on 3mm ruostumaton teräs. Toimivimmaksi ratkaisuksi on osoittautunut vakiintunut mallimme, johon kuuluvat viiksimalliset harjaterästartunnat, kulmalista yläreunassa, sekä nostokorvakkeet kulmissa. Myös valuaukko voidaan lisätä pohjaan tarvittaessa.

KANTAVAT TERÄSRAKENTEET

Valmistamme kaikenlaisia kantavia teräsrakenteita erilaisiin tarpeisiin ja kohteisiin, esimerkiksi erilaiset tiilikannattimet ja ontelolaatan kannattimet.

ERIKOISVALUMUOTIT

Erikoisvalumuotteja jotka on valmistettu räätälöidysti asiakkaan piirustusten mukaan. Mahdolliset muutos- ja lisätyöt onnistuvat joustavasti nopealla aikataululla. Meillä on järeää leikkaus- ja särmäyskapasiteettia teräslevyjen monipuoliseen käsittelyyn.

ALAPOHJAN TUULETUSPUTKET

Alapohjan tuuletusputket ovat kuuluneet vakiintuneeseen tuotevalikoimaamme jo pitkään. Valmistamme tuuletusputket asiakkaan mittojen mukaan, varusteltuna kohteen vaatimusten mukaisesti. Tuuletusputkien materiaalina on useimmiten kuumasinkitty rakenneteräs, mutta tarvittaessa putket tehdään myös ruostumattomasta teräksestä.