Teräsputket, muototeräkset, palkit ja Teräslevyt laajasta varastosta

Teräsjaakolta saat teräkset pääkaupunkiseudulle ja lähialueille juuri oikean mittaisina ja muotoisina.  Palvelemme asiakkaitamme erilaisissa teräsrakentamisen kokonaisuuksissa ja monipuoliset laitteiston ja ammattitaitoisen henkilökunnan avulla, pystymme tarjoamaan nopeat ja varmat toimitukset. 

Kattavasta varastostamme löydät erittäin hyvän valikoiman teräsputkia ja muototeräksiä sekä teräslevyjä ja palkkeja. Pystymme palvelemaan asiakkaitamme nopeallakin aikataululla. Voit jättää tarjouspyynnön helposti yhteydenottolomakkeella tai ottamalla yhteyttä myyjiimme. Piirustusten liittäminen tarjouspyyntöön nopeuttaa palvelua. 

TERÄSPUTKET JA MUOTOTERÄKSET

Kanget ovat 6-12 metrisiä ja niitä saa määrämittaan sahattuna ja myös esim. rei’itettynä tai pintakäsiteltynä. Kun pyydät tarjousta laske tarvitsemasi kangen mitta ja ilmoita myös kokonaispaino niin pystymme antamaan arvion kokonaishinnasta nopeammin. 

LAAJA VARASTO ERILAISIA TERÄKSIÄ

RST/ AISI 304 / EN1.4301 / SS2333 ruostumattomien terästen valikoimaamme kuuluvat putket, nelikulmaputket, kulmaraudat ja lattateräkset. Lisäksi nykyään on tarjolla myös I-palkkia ruostumattomana. Lue lisää RST-teräksistä>>

Pyörötankoja ja harjateräksiä varastoimme sekä mustana Fe37/ Fe52 /S235/ S355 että RST ruostumattomana AISI 304 / EN1.4301 / SS2333.
Erikoistilauksesta löytyy myös haponkestävää HST, AISI 316 (L), EN1.4401 (04) levyä, lattaa, kulmaa ja pyöröä.

Teräslevyt

Levyvarastomme kattaa niin mustat (Fe S235 ja S355), ruostumattomat (AISI304, SS2333, EN 1.4301), kuin haponkestävät (AISI316, SS2343, EN 1.4401) levyt. Meiltä löydät myös kattavan valikoiman turkkilevyjä ja rihlalevyjä.

Toimitamme teräslevyt määrämittaan leikattuina, rei’itettyinä ja tarvittaessa valmiiksi särmättyinä esim. kynnyksiin, askelmiin, ramppeihin ja muihin ylityksiin.

Säänkestävät teräkset

Corten-teräs on erinomainen valinta, kun vaatimuksena on teräksen säänkestävyys. Nopeasti ruostunut teräs suojaa rakennetta korroosiolta ja corten-teräkset säilyvät uudenveroisena jopa vuosikymmeniä. Lue lisää.

Korkopalat / asennuspalat / Metallikiilat

Kauttamme saat metalliset korkopalat elementtiasennukseen, sekä asennuspalojen nostoihin vaadittavat hyväksytyt nostokorit.
Kysy myös tarjousta työmaakontin nostokorvaan kiinnitettävästä konttivalomastosta!        Lue lisää tästä >>>

ESIMERKKEJÄ SUOSITUISTA TUOTTEISTAMME:

RST-teräsritilä

Erilaiset rst-osat, kuten kannatinkonsolit ja muut kiinnitys- ja tuentaosat ovat merkittävä osa tuotantoamme.

HISSIKUILUN POHJALAATIKKO

Valmistamme räätälöidysti, asiakkaan mittojen ja toivomusten mukaan hissien pohjalaatikot. Useimmiten materiaalina on 3mm ruostumaton teräs. Toimivimmaksi ratkaisuksi on osoittautunut vakiintunut mallimme, johon kuuluvat viiksimalliset harjaterästartunnat, kulmalista yläreunassa, sekä nostokorvakkeet kulmissa. Myös valuaukko voidaan lisätä pohjaan tarvittaessa.
kantavat teräsrakenteet
Valmistamme kaikenlaisia kantavia teräsrakenteita erilaisiin tarpeisiin ja kohteisiin, esimerkiksi erilaiset tiilikannattimet, muuraustuet ja ontelolaatan kannattimet.

ERIKOISVALUMUOTIT

Erikoisvalumuotteja jotka on valmistettu räätälöidysti asiakkaan piirustusten mukaan. Mahdolliset muutos- ja lisätyöt onnistuvat joustavasti nopealla aikataululla. Meillä on järeää leikkaus- ja särmäyskapasiteettia teräslevyjen monipuoliseen käsittelyyn.
alapohjan tuuletusputket

Alapohjan tuuletusputket ovat kuuluneet vakiintuneeseen tuotevalikoimaamme jo pitkään. Valmistamme tuuletusputket asiakkaan mittojen mukaan, varusteltuna kohteen vaatimusten mukaisesti. Tuuletusputkien materiaalina on useimmiten kuumasinkitty rakenneteräs, mutta tarvittaessa putket tehdään myös ruostumattomasta teräksestä.