TUOTTEET

Teräsputket ja muototeräkset

Kattavasta varastostamme löydät erittäin hyvän valikoiman teräsputkia ja muototeräksiä.

Omasta varastostamme löytyy mm:

Rosterivalikoimaamme kuuluvat putket, kulmaraudat ja lattateräkset.
Pyörötankoja ja harjateräksiä varastoimme sekä mustana että ruostumattomana.

Teräslevyt

Levyvarastomme kattaa niin mustat (Fe S235 ja S355), ruostumattomat (AISI304, SS2333, EN 1.4301), kuin haponkestävät (AISI316, SS2343, EN 1.4401) levyt. Meiltä löydät myös kattavan valikoiman turkkilevyjä ja rihlalevyjä.

Toimitamme teräslevyt määrämittaan leikattuina, rei’itettyinä ja tarvittaessa valmiiksi särmättyinä esim. kynnyksiin, askelmiin, ramppeihin ja muihin ylityksiin.

Säänkestävät teräkset

Corten-teräs on erinomainen valinta, kun vaatimuksena on teräksen säänkestävyys. Nopeasti ruostunut teräs suojaa rakennetta korroosiolta ja corten-teräkset säilyvät uudenveroisena jopa vuosikymmeniä. Lue lisää.

Korkopalat

Kauttamme saat myös korkopalat elementtiasennukseen, sekä nostoihin vaadittavat hyväksytyt nostokorit.

Kysy myös tarjousta työmaakontin nostokorvaan kiinnitettävästä konttivalomastosta!

Esimerkkejä suosituista tuotteistamme

RST-OSAT

Erilaiset rst-osat, kuten kannatinkonsolit ja muut kiinnitys- ja tuentaosat ovat merkittävä osa tuotantoamme.

HISSIKUILUN POHJALAATIKKO

Valmistamme räätälöidysti, asiakkaan mittojen ja toivomusten mukaan hissien pohjalaatikot. Useimmiten materiaalina on 3mm ruostumaton teräs. Toimivimmaksi ratkaisuksi on osoittautunut vakiintunut mallimme, johon kuuluvat viiksimalliset harjaterästartunnat, kulmalista yläreunassa, sekä nostokorvakkeet kulmissa. Myös valuaukko voidaan lisätä pohjaan tarvittaessa.

KANTAVAT TERÄSRAKENTEET

Valmistamme kaikenlaisia kantavia teräsrakenteita erilaisiin tarpeisiin ja kohteisiin, esimerkiksi erilaiset tiilikannattimet, muuraustuet ja ontelolaatan kannattimet.

ERIKOISVALUMUOTIT

Erikoisvalumuotteja jotka on valmistettu räätälöidysti asiakkaan piirustusten mukaan. Mahdolliset muutos- ja lisätyöt onnistuvat joustavasti nopealla aikataululla. Meillä on järeää leikkaus- ja särmäyskapasiteettia teräslevyjen monipuoliseen käsittelyyn.

ALAPOHJAN TUULETUSPUTKET

Alapohjan tuuletusputket ovat kuuluneet vakiintuneeseen tuotevalikoimaamme jo pitkään. Valmistamme tuuletusputket asiakkaan mittojen mukaan, varusteltuna kohteen vaatimusten mukaisesti. Tuuletusputkien materiaalina on useimmiten kuumasinkitty rakenneteräs, mutta tarvittaessa putket tehdään myös ruostumattomasta teräksestä.