TERÄSRAKENTEET

Teräsrakenteet ovat olennainen osa monenlaisia rakennusprojekteja niiden tarjoaman vahvuuden, kestävyyden ja monipuolisuuden vuoksi. 

TOIMINTAMME YDIN OVAT TERÄSRAKENTEET 

Meillä on SFS EN 1090 sertifikaatti luokassa EXC 1 ja 2 ruostumattomille (AISI 304, EN 1.4301, SS2333) ja mustille (S235, S355) perusteräksille. Tämä takaa teräsrakenteille sertifioidun CE-merkinnän.

Pystymme valmistamaan ja toimittamaan kattavan laitteiston ja erittäin ammattitaitoisen henkilökunnan ansiosta monipuolisesti erilaisia teräsrakenteita. Oman laajan varastomme mahdollistaa teräsrakenteiden toimitukset myös nopealla aikataululla.

Meidän kauttamme saat teräkset myös kuumasinkittynä, maalattuna, ruostumattomasta (AISI 304) tai haponkestävästä (AISI 316) teräksestä valmistettuna.

Oli tarpeesi sitten pieni tai suuri, halusit sen noudettuna tai kuljetettuna, ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää! 

 

KANTAVIEN TERÄSRAKENTEIDEN EDUT

Teräsrakenteet ovat kestävä ja luotettava ratkaisu:

  1. Kestävyys: Teräs on materiaalina kestävä, mikä tekee niistä luotettavan ja pitkäikäisen valinnan rakennusprojekteihin.

  2. Joustavuus suunnittelussa: Teräs tarjoaa suunnittelijoille hyvän mahdollisuuden luoda monimutkaisia ja vahvoja rakenteita. 

  3. Palokestävyys: Teräs on luonnostaan palonkestävä materiaali, mikä lisää rakenteiden turvallisuutta.

  4. Ympäristöystävällisyys:  Kierrätettävänä materiaalina teräs on ympäristöystävällinen vaihtoehto. Kierrätys ei heikennä teräksen ominaisuuksia, joten se voidaan käyttää uudelleen useita kertoja.

 

PYYDÄ TARJOUS TERÄSRAKENTEISTA

Meillä on monien vuosien kokemus sekä asiantuntemus kantavien teräsrakenteiden toteutuksesta.
Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja asiakkaidemme tarpeiden mukaan. 

Ota yhteyttä meihin, kun tarvitset asiantuntevaa palvelua ja luotettavia ratkaisuja rakennusprojektiisi.

hitsaus
kantavat teräsrakenteet