Corten-teräkset ovat säänkestäviä ja kauniin ruosteen värisiä

Teräsjaakolta saat palvelua ja toteutamme säänkestävät tuotteet mittatilauksena -piirustusten mukaan. Corten-teräkset ovat säänkestäviä ja kauniin ruosteen värisiä. Corten-teräs saa kauniin patinoituneen ruostepinnan, joka suojaa terästä korroosiolta. Se on arkkitehtien ja rakentajien suosiossa säänkestävyyden sekä huoltovapauden vuoksi. Corten-teräksestä saa helposti rakennettua näyttäviä pintoja, jotka kestävät vuosikymmeniä ja vaativat vain vähän huoltoa.

Kysy lisää myyjiltämme tai jätä tarjouspyyntö chatissa tai yhteydenottolomakkeella.  

 

 

CORTEN – TERÄKSET PIHARAKENTAMISEEEN JA PUUTARHAAN 

Säänkestävän corten-teräksen pinnalle muodostuu ulkoilmassa oksidikerros, joka estää korroosiota pääsemästä teräksen pintakerrosta syvemmälle. Hapettunut pintakerros muodostuu noin viiden vuoden aikana tiiviiksi ruosteenväriseksi patinakerrokseksi, jonka lopullinen väri riippuu säästä ja ilmastosta sekä ilman rikkipitoisuudesta.

Corten-terästä käytetään yleisesti esimerkiksi rakennusten julkisivuissa, silloissa sekä piha- ja viherrakentamisessa, jossa mm. ruosteiset kukkaruukut, grillit ja katokset tuovat näyttävyyttä ja erottuvat kauniisti kasvillisuuden seasta. Tavallisesta teräksestä poiketen ruostepintainen teräs on mattapintaista ja se ei ole yhtä heijastavaa kuin useat muut metallit. Sen omaleimainen, pronssinsävyinen pinta muuttuu ajan myötä käyttökohteen sää- ja ilmasto-olosuhteiden vaikutuksesta. Tämä luontainen patinoituminen tekee jokaisesta projektista ainutlaatuisen.

KOTIMAINEN COR-TEN®-TERÄS

Käytämme kotimaista, aitoa COR-TEN®-terästä, joka on valmistettu US Steel Corporationin lisenssillä. Aidon COR-TEN®-teräksen käyttö takaa sen, että materiaalin ulkonäkö, pitkäikäisyys ja mekaaniset ominaisuudet vastaavat odotuksia.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ota yhteyttä, oli terästarpeesi sitten pieni tai suuri. Autamme sinua löytämään oikean ratkaisun juuri sinun projektiisi!

Jätä yhteydenottopyyntö tai soita 09 350 5230

Lataa tiedosto (jpg,png,gif,pdf maks. 4 Mb, maks. 3 liitettä)