RST/ AISI 304 / EN1.4301 / SS2333 ruostumattomien terästen valikoimaamme kuuluvat putket, nelikulmaputket, kulmaraudat ja lattateräkset. Lisäksi nykyään on tarjolla myös I-palkkia ruostumattomana.

Meiltä saat palvelut kuten, sahaus, hitsaus ja rei’itys ja voimme toimittaa tuotteet työmaalle pääkaupunkiseudun alueella tai erikseen sovitusti myös kauemmas.  

Kysy lisää myyjiltämme tai jätä tarjouspyyntö.

 

VALMISTAMME ERILAISET RST-tuotteet korkealla ammattitaidolla

Ruostumaton teräs (RST) on ainutlaatuinen rakennusmateriaali. Kestävyytensä ja monipuolisuuden vuoksi ruostumaton teräs on hyvä valinta erilaisissa rakennusprojekteissa. Ruostumattoman teräksen erinomainen kestävyys ja korroosionkestävyys tekee siitä ihanteellisen materiaalin ulkotilojen rakenteille. Ruostumaton teräs säilyttää eheytensä vaikeissa sääolosuhteissa ja kestää pitkään ilman merkittävää huoltoa.

RUOSTUMATTOMAT TERÄSLEVYT, RST-PUTKET JA -PALKIT

Meillä on laaja varasto RST-teräslevyjä. Niitä saa määrämittaan leikattuna Etelä-Suomen järeimmällä leikkurilla. Määrämittaan leikatuista levyistä valmistamme mm. reiällisiä aluslevyjä ja muita levyn kappaleita eri tarpeisiin.

Kauttamme saat myös RST-teräsputket ja palkit määrämittaan leikattuna ja  käsiteltynä. Toteutamme myös erilaisia kantavia teräsrakenteita piirustusten mukaan.

RUOSTUMATTOMAT L-TERÄKSET

Varastossamme on myös laaja valikoima RST kulmia. Kankipituus on 6m. Erikoismittaisia ja järeämpiä kulmia voimme myös valmistaa särmäten (särmäri / kanttikone). 

 

Katso tarkemmat tiedot teräslevyistä, teräspalkeista ja -putkista

 

RST-teräsritilä

TILAA TERÄKSET  LAAJASTA VARASTOSTAMME

Teräsjaakon laajasta varastosta saat ruostumattomat teräkset nopeasti työmaallesi. Monipuolisen laitteiston ja osaavan henkilöstömme avulla, pystymme valmistamaan myös erilaisia teräsrakenteita sekä terästuotteita monipuolisesti.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan sinun projektistasi.