Avoin työpaikka - Levyseppähitsaaja Helsinki

Teräsjaakko on teräsrakenteiden ja niiden osien valmistukseen erikoistunut yritys, joka on toiminut pääkaupunkiseudulla jo lähes 50 vuoden ajan. Toimintaan kuuluu oleellisena osana myös teräspalkkien, -putkien, -profiilien ja muototerästen myynti määrämittaan sahattuna, sekä teräslevyjen myynti määrämittaan leikattuna.

Toimintamme vahvuus on tuotantomme monipuolisuus. Laaja varasto, keskeinen sijainti sekä erittäin ammattitaitoinen henkilökunta takaavat aina laadukkaat tuotteet ja joustavat toimitusaikataulut. Teräsjaakko Oy:lle on myönnetty CE-1090 sertifikaatti.
Etsimme nyt yrityksen vahvuuteen ammattitaitoista

Levyseppähitsaajaa

Työ tapahtuu yrityksen tiloissa ja tehtävänä on erilaisten teräsrakenteiden valmistus. Olet etsimämme henkilö, jos hallitset metallipajan perustyöt ja pystyt lukemaan valmistuskuvia ja rakennepiirustuksia. Työ edellyttää suomen kielen taitoa.

Toivomme sinulta:
-Aikaisempaa työkokemusta metallialalta
-Hitsaustaitoa ja metallipajan perustöiden hallitsemista
-Suomen kielen osaamista
-oma-aloitteisuutta ja motivoitunutta asennetta

Tarjoamme sinulle:
-Monipuolisen tehtäväkentän
-Vakituisen työn luotettavalla työnantajalla
-Yksityisen työterveyshuollon

Kyseessä on kokoaikainen ja vakituinen työ. Työ tapahtuu arkipäivisin.
Työyhteisömme on rento, helposti lähestyttävä ja asiakaskeskeinen.
Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.11.2021 sähköpostitse osoitteeseen: petteri.oikarinen@terasjaakko.fi Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivinen johtaja Petteri Oikarinen, 040 905 1502.

Teräsjaakko Oy
Harkkoraudantie 2
00700 Helsinki
www.terasjaakko.fi