Lehdistötiedote 

Teräsjaakko lisää toimitusvarmuutta ja kotimaisuusastetta

Teräsjaakolla syksyllä 2020 tehty sukupolvenvaihdos ei näy ulospäin esimerkiksi henkilöstömuutoksina, mutta se on mahdollistanut mm. pitkäjänteisen kehitysohjelman käynnistämisen. 

Toimitusvarmuutta kehitysohjelmalla

Teräsjaakon kehitysohjelma näkyy asiakkaillemme toimitusvarmuuden parantamisena. Olemme uusineet laitteistoa ja toimitilojamme, minkä ansiosta voimme palvella teitä vieläkin sujuvammin! Meidät on tunnettu lyhyistä toimitusajoista ja siitä, että suuressa varastossamme on heti saatavilla laaja valikoima terästuotteita, tätä etua haluamme nyt vahvistaa entisestään.

Tulevaisuuteen katsomme luottavaisin mielin ja kartoittaen mahdollisia kehityskohteita. Konkreettisena kehitysmahdollisuutena tarkastelemme tällä hetkellä teräsasennuspalvelujen laajentamista joko itse tuotettuna palveluna tai yhteistyökumppaneiden kautta. 

Kotimaista laatua ekologisesti

Yrityksemme on kokonaan kotimainen, palvelemme jatkossakin yrityksiä tutulta pajaltamme käsin Helsingin Harkkoraudantieltä. Myös tavarantoimittajamme ovat luotettavia kotimaisia yrityksiä. Lisäsimme vastikään kotimaisuusastetta ja toimitusvarmuutta vielä entisestään vaihtamalla ulkomaisen kaasuntoimittajan suomalaiseen Woikoskeen. Käyttämämme sähkö on VENI Energian alkuperämerkittyä ja kokonaan uusiutuvaa energiaa.

Sataprosenttisen kierrätettävyytensä ansiosta teräs on rakennusmateriaalina ylivoimainen muihin verrattuna. Se painii täysin omassa sarjassaan puuhun, muoviin ja betoniin nähden niin kestävyytensä kuin ekologisuutensakin puolesta. Teräs ei pala, eikä siitä irtoa haitallisia aineita, kuten mikromuovia ympäristöön.
Teräsjaakko Oy on vuonna 1974 perustettu helsinkiläinen konepajayritys, joka työllistää tällä hetkellä 11 henkeä. Meiltä saat teräkset juuri oikean mittaisena ja muotoisena. Sahaamme putket ja palkit määrämittaan, sekä varustelemme ne tarpeidesi mukaan. Toimitamme tuotteemme myös tarvittaessa kuumasinkittynä, maalattuna, ruostumattomasta tai haponkestävästä teräksestä valmistettuna.